Městská knihovna v Přerově

Telefon: (+420) 581-334-068 Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Logo knihovny

ONLINE: Odolnost (60 minut na nekonečnou pohodu)

Potřebujete chvilku vypnout a dobít baterky? Uvítáte jednoduché tipy na pozvednutí nálady? Chcete zlepšit atmosféru doma nebo na pracovišti? Potřebujete povzbudit a nastartovat na zdravější životní styl? Uvítáte dobré rady, jak být v klidu při komunikaci s lidmi kolem vás? Chcete načerpat optimistickou energii?

V tom případě se zastavte a připojte se na přednášku Blaženy Mačákové s názvem Odolnost (60 minut na nekonečnou pohodu), která vám přinese inspiraci a tipy pro posílení vaší mysli a zlepšení nálady. Co všechno se dozvíte?

Kdo je na 1. místě? - filozofie služby dle T. Bati

Proč je STOPka užitečná i pro neřidiče? 

Co je to hra na radost?

Jak je to s tím půllitrem?

V čem je síla úsměvu a kouzlo empatie?

Jaké rituály posílí vaši mysl a mohou bavit i děti?

A určitě i něco navíc… 

POZOR! Může se stát, že po on-line semináři se objektivně kolem vás nic nezmění, ale vy se můžete cítit na stupnici 1-10 o 1 i více bodů lépe než před přednáškou!

Mgr. Blažena Mačáková žije v Přerově a působí od roku 1997 v oblasti vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů jako kouč, senior trenér. Je certifikovaným lektorem CIMA Prodej A, B (Český institut pro marketing) a členem EMCC (European Mentoring and Couaching Council). Spolupracuje s předními firmami, společnostmi a institucemi na českém i slovenském trhu, jako např. Baťa, ČSOB, Škoda Auto. Přes dvacet let externě spolupracuje s managementem škol, pedagogy a sborovnami a věnuje se dobrovolnické přednáškové činnosti. Mezi její zájmy patří zdravý životní styl, Rotary, Škola pro demokracii, Nordic Walking, cestování, lyžování, rozvojová literatura nebo skandinávská filozofie. Oblíbená afirmace: Život je krásný.

Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 8. dubna 2020 od 17.00 hodin online prostřednictvím MS Teams. MS Teams nemusíte stahovat - po přechodu na odkaz pouze kliknete na "Pokračovat v tomto prohlížeči", napíšete své jméno (stačí křestní) a už se stáváte účastníkem besedy. Kliknutím sem se připojíte ke schůzce. V tuto chvíli můžete rovnou vstoupit do místnosti.

Žádáme všechny sledující, aby si při vstupu do místnosti vypnuli mikrofon a kameru, aby nebyl přednášející rušen. Pro dotazy bude ponechán prostor v samotném závěru přednášky.

Akce je pro všechny účastníky zdarma. 

Odolnost (60 minut na nekonečnou pohodu) - přednáška Blaženy Mačákové

 

Ministerstvo kultury ČRSKIP ČR Bibliohelp  Čte sy rád   Rosteme s knihou   Portál české literatury  Celé Česko čte dětem Čtení pomáhá

  Československá bibliografická databáze          Nejlepší knihy dětemKnihovny.czSlužba Získej Bookstart 

 
Městská knihovna v Přerově,
příspěvková organizace
Žerotínovo nám. 211/36
750 02 PŘEROV
 
tel.: (+420) 581-334-060
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
ID datové schránky: kefk5ik
Bankovní účet: 86-7119620217/0100

Zřizovatel

Zřizovatelem Městské knihovny v Přerově, příspěvkové organizace je Statutární město Přerov.

Další informace

Mapa webu

Prohlášení o přístupnosti

RSS

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Napište nám nebo zavolejte

Dotazy na služby a výpůjčky:
tel.: +420 581 334 068
sluzby@knihovnaprerov.cz

Dotazy na akce:
tel.: +420 581 334 072
aktivity@knihovnaprerov.cz

Další kontakty