Městská knihovna v Přerově

Telefon: (+420) 581-334-068 Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Logo knihovny

Barevné prázdniny s knihovnou

Letní prázdniny jsou téměř tady a vy už se poohlížíte po nějaké prima zábavě, kterou zaplníte svůj volný čas? Pak rozhodně nezůstávejte doma, ale vezměte své kamarády a vydejte se za námi do knihovny! Zajímá vás, co jsme si pro vás v půjčovně pro děti na celé léto připravili?

V případě, že máte šikovné ruce a rádi pořád něco nového vyrábíte a hledáte nápady, určitě si přijdete na své v rámci našich tvořivých úterků. Během nich si totiž můžete přijít do knihovny vlastnoručně namalovat svou plátěnou tašku, která se rázem stanem vaším originálním módním doplňkem. Postačí, když si s sebou do knihovny přinesete jen dobrou náladu a chuť tvořit, veškerý materiál budete mít k dispozici na místě. Pokud si však chcete tašku nazdobit raději doma, můžete na našem YouTube kanále zhlédnout videonávod, který vás celým pracovním postupem provede krok za krokem. Výroba plátěné tašky je zdarma pro uživatele s platnou registrací, pro ostatní zájemce za poplatek 50 Kč. 

Po celé týdny pak budou pro dětské návštěvníky připraveny nejrůznější soutěže, obří piškvorky, vystřihovánky, omalovánky, testy, kvízy i rébusy a samozřejmě také oblíbený stolní fotbálek a hokej. Pořádně rozhýbat své tělo budete mít příležitost i u populárního XBOXu.  

A konečně nadšence do deskovek potěší velký výběr nejrůznějších společenských stolních her, které si můžete s kamarády zahrát přímo v knihovně nebo vypůjčit domů.

Nezapomeňte ani na to, že půjčovna pro děti rozšiřuje během letních prázdnin svoji provozní dobu, takže nás můžete navštívit i v dopoledních hodinách nebo ve středu!

Těšíme se na vás a přejeme krásné prázdniny!

Pondělí 8.00–16.00
Úterý 8.00–16.00
Středa 8.00–16.00
Čtvrtek 8.00–16.00
Pátek 8.00–16.00

 

Barevné prázdniny

 

 

 

 

Ministerstvo kultury ČRSKIP ČR Bibliohelp  Čte sy rád   Rosteme s knihou   Portál české literatury  Celé Česko čte dětem Čtení pomáhá

  Československá bibliografická databáze          Nejlepší knihy dětemKnihovny.czSlužba Získej Bookstart 

 
Městská knihovna v Přerově,
příspěvková organizace
Žerotínovo nám. 211/36
750 02 PŘEROV
 
tel.: (+420) 581-334-060
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
ID datové schránky: kefk5ik
Bankovní účet: 86-7119620217/0100

Zřizovatel

Zřizovatelem Městské knihovny v Přerově, příspěvkové organizace je Statutární město Přerov.

Další informace

Mapa webu

Prohlášení o přístupnosti

RSS

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Napište nám nebo zavolejte

Dotazy na služby a výpůjčky:
tel.: +420 581 334 068
sluzby@knihovnaprerov.cz

Dotazy na akce:
tel.: +420 581 334 072
aktivity@knihovnaprerov.cz

Další kontakty