Městská knihovna v Přerově

Telefon: (+420) 581-334-068 Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Logo knihovny

Prázdninová pohlednice

Žijeme v době e-mailů, SMS zpráv a konverzací na sociálních sítích, a tak o to víc rádi a s nostalgií vzpomínáme na nezaměnitelné kouzlo starých dobrých pohlednic, které jsme všichni tolikrát netrpělivě očekávali v našich poštovních schránkách.

Plánujete v létě nějakou prázdninovou cestu nebo dovolenou? Vzpomeňte si během ní na naši knihovnu a pošlete nám na adresu vašeho oblíbeného nebo nejčastěji navštěvovaného pracoviště právě takovou pohlednici! Vy nám tím uděláte ohromnou radost a my na oplátku v září obdarujeme knihou tři dětské a tři dospělé odesílatele nejpovedenějších pohlednic. Dospělí od nás získají novinkový psychothriller Její konec, jehož autorkou je kanadská spisovatelka Shari Lapena, děti se mohou těšit na vtipný příběh Něfo od britského scenáristy Davida Walliamse.  

Na pohlednici nezapomeňte připsat číslo vašeho čtenářského průkazu, abychom si byli odesílatelem jistí. Adresy našich pracovišť najdete na https://www.knihovnaprerov.cz/kontakty.

Přejeme vám příjemnou prázdninovou cestu plnou zážitků a těšíme se na vaše pohlednice!

Prázdninová pohlednice

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace soutěže. Veškeré osobní údaje budou po jejím skončení smazány a skartovány.

Ministerstvo kultury ČRSKIP ČR Bibliohelp  Čte sy rád   Rosteme s knihou   Portál české literatury  Celé Česko čte dětem Čtení pomáhá

  Československá bibliografická databáze          Nejlepší knihy dětemKnihovny.czSlužba Získej Bookstart 

 
Městská knihovna v Přerově,
příspěvková organizace
Žerotínovo nám. 211/36
750 02 PŘEROV
 
tel.: (+420) 581-334-060
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
ID datové schránky: kefk5ik
Bankovní účet: 86-7119620217/0100

Zřizovatel

Zřizovatelem Městské knihovny v Přerově, příspěvkové organizace je Statutární město Přerov.

Další informace

Mapa webu

Prohlášení o přístupnosti

RSS

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Napište nám nebo zavolejte

Dotazy na služby a výpůjčky:
tel.: +420 581 334 068
sluzby@knihovnaprerov.cz

Dotazy na akce:
tel.: +420 581 334 072
aktivity@knihovnaprerov.cz

Další kontakty