Městská knihovna v Přerově

Telefon: (+420) 581-334-068 Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Logo knihovny

Rytířský příměstský tábor v knihovně - ZRUŠENO!

Vážení uživatelé Městské knihovny v Přerově, 

dovolujeme si vás upozornit na zrušení obou plánovaných turnusů Rytířského příměstského tábora, a to z důvodu jejich nenaplnění požadovanou minimální kapacitou 10 účastníků. Děkujeme za pochopení!

Hledáte vhodný program pro své děti na letní prázdniny? A co takhle je přihlásit na příměstský tábor, který pořádá na svém dětském oddělení Městská knihovna v Přerově? Pokud chcete, aby vaše děti zažily během letních prázdnin zábavný týden s pestrým a nabitým programem, neváhejte a přihlaste je!

Tábor je určen pro registrované uživatele přerovské knihovny ve věku 8 – 14 let a jeho kapacita je omezena maximálním počtem 15 účastníků v jednom turnuse. Není vaše dítě uživatelem naší knihovny? Nevadí - stačí, když mu vyřídíte průkazku do knihovny a může se tábora zúčastnit také!

Na táborníky čeká program v podobě zahajovacího setkání panošů, celodenního turistického výletu do Dluhonic s prohlídkou pozorovatelny, pěšího výletu ke koním do areálu Střední školy zemědělské v Přerově, rytířského klání (sportovní a pohybové hry v přírodě i knihovně) a rozloučení s táborem v podobě pasování dětí na rytíře a složením přísahy. V době, kdy děti nebudou na výletě nebo v přírodě, bude pro ně připraven program plný her, soutěží nebo kreativního tvoření v prostorách půjčovny pro děti nebo pobočky knihovny na Velké Dlážce.

Příměstský tábor se letos poprvé uskuteční ve dvou termínech, a to od 13. 7. do 17. 7. 2020 a od 24. 8. do 28. 8. 2020 (každý den v době od 8.00 do 16.00 hodin). Otevření každého turnusu je podmíněno jeho naplněním minimálním počtem 10 účastníků!

Cena za jeden týden (turnus) činí 1400 Kč/účastník. V této částce je zahrnuta strava (3x oběd, pitný režim, ovoce), veškerý pracovní materiál a kšiltovka, kterou si pak účastníci na památku odnesou domů. V případě celodenních výletů mimo Přerov nebude oběd zajištěn a dítě musí mít s sebou vlastní svačinu.

Všechny aktivity a činnosti dětí zařazené do programu příměstského tábora jsou plánovány tak, aby vyhovovaly aktuálním bezpečnostním a hygienickým opatřením a obecným nařízením, která v souvislosti s epidemií koronaviru COVID-19 v České republice stanovuje vláda.

Pro bližší informace a přihlašování dětí se obraťte osobně na knihovnice půjčovny pro děti na Palackého ul. 1, telefonicky na číslech 581 334 076 popř. 724 519 662 nebo e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přihlášky podávejte nejpozději do 26. 6. 2020.

Dokumenty ke stažení:

 

Rytířský příměstský tábor v knihovně

Ministerstvo kultury ČRSKIP ČR Bibliohelp  Čte sy rád   Rosteme s knihou   Portál české literatury  Celé Česko čte dětem Čtení pomáhá

  Československá bibliografická databáze          Nejlepší knihy dětemKnihovny.czSlužba Získej Bookstart 

 
Městská knihovna v Přerově,
příspěvková organizace
Žerotínovo nám. 211/36
750 02 PŘEROV
 
tel.: (+420) 581-334-060
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
ID datové schránky: kefk5ik
Bankovní účet: 86-7119620217/0100

Zřizovatel

Zřizovatelem Městské knihovny v Přerově, příspěvkové organizace je Statutární město Přerov.

Další informace

Mapa webu

Prohlášení o přístupnosti

RSS

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Napište nám nebo zavolejte

Dotazy na služby a výpůjčky:
tel.: +420 581 334 068
sluzby@knihovnaprerov.cz

Dotazy na akce:
tel.: +420 581 334 072
aktivity@knihovnaprerov.cz

Další kontakty