Vytisknout tuto stránku

Praktická příprava k porodu z pohledu duly a pohybové terapeutky - Z DŮVODU NENAPLNĚNÍ ZRUŠENO!

V Městské knihovně v Přerově jsme pro vás v dubnu zahájili cyklus zajímavých tematických přednášek Zdravá žena, který pokračuje květnovou přednáškou Veroniky Karlové nazvanou Praktická příprava k porodu z pohledu duly a pohybové terapeutky.

Přednáška bude mj. zaměřena na:
  • mýty a fakta o pohybu v těhotenství,
  • význam dechu během těhotenství a porodu,
  • těhotenství jako nový začátek
  • a všechny vaše osobní dotazy. 
 
Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 18. května 2023 od 17.00 hodin v přednáškové místnosti Městské knihovny v Přerově na Žerotínově náměstí 36 (přízemí budovy, bývalá studovna - vstup hlavním vchodem).
 
Vstupné 50 Kč, uživatelé Městské knihovny v Přerově mají vstup zdarma.
 
Vzhledem k prostorovým možnostem přednáškové místnosti je kapacita akce omezena. Na přednášku se předem přihlaste prostřednictvím níže uvedeného formuláře, osobně v Městské knihovny v Přerově, na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese propagace@knihovnaprerov.cz
 

Těšíme se na vaši návštěvu. 

Praktická příprava k porodu


Přihláška na přednášku

Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.