Vytisknout tuto stránku

Háčkování pro začátečníky - OBSAZENO!

Zajímáte se o háčkování a rádi byste si osvojili tuto ruční práci, která se vyvíjela po staletí a dnes má svou novou moderní tvář? Přihlaste se do našeho kurzu háčkování pro začátečníky, kterým vás provede Marcela Voštinková. Na kurzu se dozvíte cenné rady, tipy a triky, které vám vaše začátky i vlastní tvorbu velmi usnadní. 

Co je to vlastně háčkování? Háčkování je způsob výroby textilie, při kterém je používána háčkovací jehla, s jejíž pomocí se svazují nitěná očka. Háčkování se provozuje jako řemeslo, případně jako koníček, a jedná se o velmi populární a snadno dostupný způsob výroby vlastních doplňků - ať už módních nebo praktických do domácnosti.

V našem kurzu se dozvíte a naučíte

  • vše o materiálech a pomůckách,
  • jak přecházet v háčkování do jiné barvy,
  • zajímavé háčkovací techniky, 
  • jak krok za krokem uháčkovat šátek
  • a mnoho dalších užitečných tipů a rad.

Kurz je určen zejména pro úplné začátečníky, kteří s háčkováním doposud nemají žádné zkušenosti. Veškeré potřebné materiály a pomůcky budou k dispozici na místě. Neváhejte se tedy připojit k příjemné tvůrčí atmosféře. Háčkování pomáhá vyčistit myšlenky, snižuje stres a přirozeně rozvíjí zručnost. 

Kurz bude probíhat v termínu od 27. 4. do 11. 5. 2023 (každý čtvrtek) v době od 16.30 do 19.00 hodin. Kapacita kurzu je omezena maximálním počtem 10 účastníků. Otevření kurzu je podmíněno minimálním počtem 8 osob.

Finanční podmínky: kurzovné činí 350 Kč/3 lekce/1 účastník. Kurzovné je splatné na první lekci kurzu, tedy ve čtvrtek 27. 4. 2023. Poplatky za neabsolvované lekce se nevracejí. V ceně je zahrnutý veškerý potřebný materiál.

Do kurzu se předem přihlaste prostřednictvím formuláře na konci stránky, osobně v Městské knihovně v Přerově na Žerotínově nám. 36, na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese propagace@knihovnaprerov.cz.

Těšíme se na vaši účast a přejeme mnoho úspěchů a zábavy při absolvování kurzu.

Háčkování pro začátečníky


Přihláška na kurz

Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovního řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané vzdělávací akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.