Vytisknout tuto stránku

Den otevřených dveří s komentovanými prohlídkami budovy - OBSAZENO!

Vzhledem k velkému zájmu pořádá Městská knihovna v Přerově v dubnu opět Den otevřených dveří s prohlídkami hlavní budovy knihovny na Žerotínově náměstí. Dveře knihovny budou otevřeny zájemcům z řad široké veřejnosti, kteří dostanou jedinečnou možnost nahlédnout i do míst, která jsou za běžných okolností čtenářům nepřístupná. 

Přerovský architekt a urbanista Jan Horký v doprovodu knihovnice Pavlíny Dočkalíkové přiblíží návštěvníkům během komentovaných prohlídek jak historii honosné rodinné vily továrníka Přikryla, tak současnou podobu objektu, v němž již desítky let sídlí městská knihovna. Účastníci prohlídek si tak budou moci prohlédnout všechny dřívější obytné prostory vily, vystoupat až do půdních prostor nebo se projít podzemním krytem. 
 
Den otevřených dveří se uskuteční v sobotu 22. dubna 2023 od 8.00 do 14.30 hodin. Komentované prohlídky hlavní budovy Městské knihovny v Přerově na Žerotínově náměstí 36 budou probíhat ve třech časech, a to od 8.00 (již obsazeno), od 10.00 (již obsazeno) a od 13.00 hodin (již obsazeno).
 
Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.
 
Na prohlídky se předem přihlaste prostřednictvím níže uvedeného formuláře, osobně v Městské knihovně v Přerově, na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese propagace@knihovnaprerov.cz. U své přihlášky nezapomeňte zároveň uvést, o který čas prohlídky máte zájem.
 

Těšíme se na vaši návštěvu. 

Den otevřených dveří


Přihláška na prohlídku

Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.