Vytisknout tuto stránku

Poznáváme tradice a řemesla s knihovnou - tvořivá dílna "Vánoční 3D přání pro Komenského"

Děti, chcete si zábavnou formou rozšířit své znalosti o tradicích a řemeslech našeho regionu a přitom si i něco pěkného vlastnoručně vyrobit? Pak by vám neměl uniknout náš projekt Poznáváme tradice a řemesla s knihovnou, v rámci kterého jsme si pro vás během letošního roku připravovali kreativní rukodělné činnosti i zábavná a zároveň poučná povídání o zvycích a svátcích. 

Ke konci roku si připomeneme velké výročí, a to 430 let od narození významné regionální osobnosti Jana Amose Komenského v tvořivé dílně s názvem Vánoční 3D přání pro Komenského. V úvodu si přiblížíme historii slavení Vánoc v době jeho života a potom tomuto slavnému učiteli národů vyrobíme 3D vánoční přání. V rámci výroby budete mít navíc možnost osvojit si základy krasopsaní. S sebou si nic nosit nemusíte, veškerý potřebný materiál bude k dispozici na místě.

Čtvrtá tvořivá dílna projektu se koná v úterý 29. listopadu 2022 od 15.00 do 17.00 hodin v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1. Pokud si však chcete své vánoční přání vyrobit raději doma, můžete na našem YouTube kanále zhlédnout online videonávod, který vás celým postupem provede krok za krokem. 

Zažijte s námi další příjemné odpoledne v tvůrčí atmosféře. Těšíme se na vás!

 

Tvořivá dílna - Vánoční 3D přání