Vytisknout tuto stránku

Beseda se spisovatelkou Blankou Hoškovou - z důvodu onemocnění autorky ZRUŠENO!

V červnu vyšla brněnské autorce ženských románů Blance Hoškové nová kniha nazvaná Když se přání (ne)plní a změnila tak směr jejího dalšího psaní. O tom, o psaní, o způsobu sbírání příběhů a o mnoha jiných věcech si spisovatelka přijede popovídat za posluchači do přerovské knihovny na besedu spojenou s autorským čtením a autogramiádou.

Knihy Blanky Hoškové, všechny psané lehkou a čtivou formou, jsou určené především všem ženám, které si chtějí u čtení odpočinout. Jednotlivé příběhy vybízí k zamyšlení, ovšem jak sama autorka říká, „nejedná se o žádnou hlubokomyslnou filozofii“. Hlavní hrdinky mají problémy jako mnoho dnešních žen a často je řeší s nadhledem a sebeironií. Poselstvím příběhů je to, aby si ženy uvědomovaly samy sebe a svým rozhodnutím a sebekázní změnily ve svém životě to, co se jim vymklo z rukou a činí jejich život nepříjemným. Z doposud vydaných knih Blanky Hoškové můžete znát tituly jako např. Zlato(v)lásky, Dietnikum, Horko domácího krbu, Láskobraní nebo Kamilenky.

Beseda s autorkou se uskuteční ve čtvrtek 18. listopadu 2021 od 17.00 hodin v přednáškové místnosti Městské knihovny v Přerově na Žerotínově náměstí 36.
 

Vstupné 20 Kč, uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací mají vstup zdarma.

Vzhledem k prostorovým možnostem přednáškové místnosti je kapacita akce omezena počtem 19 účastníků. Na přednášku se předem přihlaste prostřednictvím níže uvedeného formuláře, ve studovně Městské knihovny v Přerově, na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese sluzby@knihovnaprerov.cz.

Veškeré akce knihovny se konají v souladu s mimořádnými opatřeními MZ ČR. Dbejte, prosíme, pokynů personálu knihovny.

Těšíme se na vaši návštěvu. 

Beseda s Blankou Hoškovou


Přihláška na přednášku

Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.