Vytisknout tuto stránku

Vybuduješ dům nebo rovnou celé království?

Háčkaři, máme pro vás skvělou zprávu! Po dlouhé pauze se herní klub Háčko konečně vrací v obvyklém pátečním čase se spoustou nových her, proto dlouho neváhejte, přijďte po škole na dětské oddělení, přidejte se k dalším nadšeným hráčům a zažijte spoustu zábavy! Na čtvrtém říjnovém hráčském setkání na vás čekají hry Dům snů a Majesty!  

Jak by měl vypadat váš vysněný dům? Chtěli byste raději velkou ložnici s elegantní postelí s nebesy, nebo prostorný obývací pokoj s dostatkem místa na klavír? Ve hře Dům snů se vžijete do role návrháře, který bude postupně plánovat dům a rozšiřovat jej o další a další místností. Rozhodujte o nejvhodnějších pokojích, o nejlepší barvě pro vaši střechu a o vybavení, které se nejlépe hodí jako dekorace pro váš domov.

Ve hře Majesty se stanete králi a královnami, kteří usilují o vybudování prosperujícího království. K tomu potřebují vydatnou pomoc svých oddaných poddaných. Každý poddaný má velmi důležitou úlohu - jak na první pohled docela obyčejná mlynářka, tak například šlechtična. Pokud se vám podaří v pravou chvíli shromáždit ty správné postavy na správném, odmění vás tučnými příjmy. Je však třeba být neustále ve střehu - sousední vládce podniká často vojenské výpady. Pokud se však pyšníte vlastním vojskem, není čeho se obávat.

Hry Dům snů a Majesty hrajeme v herním klubu „Háčko“ v pátek 22. října 2021 od 14.00 do 16.00 hodin v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1.

Termíny dalších konání herního klubu a jejich programy sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách a na facebookovém profilu knihovny HackoClubPrerov.

Veškeré akce knihovny se konají v souladu s mimořádnými opatřeními MZ ČR. Dbejte, prosíme, pokynů personálu knihovny.  

Na všechny hráče se těší vedoucí klubu!

 Herní klub Háčko

Facebook - Herní klub Háčko