Vytisknout tuto stránku

Chytneš papričky nebo vybuduješ království?

Háčkaři, máme pro vás skvělou zprávu! Po dlouhé pauze se herní klub Háčko konečně vrací v obvyklém pátečním čase se spoustou nových her, proto dlouho neváhejte, přijďte po škole na dětské oddělení, přidejte se k dalším nadšeným hráčům a zažijte spoustu zábavy! Na prvním říjnovém hráčském setkání na vás čekají hry Seňor Pepper a Majesty!  

Zahraj kartu, rychle zareaguj a chytni papričku odpovídající barvy ve hře Seňor Pepper! Je to zelená, žlutá, nebo červená? Pospěš si, na každého se nedostane! Soustřeď se! Při shodě dvou barev se tyto barvy ruší. Nenech se zmást, získej dostatek kaktusů a vyrob si svou kaktusovou šťávu!

Ve hře Majesty se stanete králi a královnami, kteří usilují o vybudování prosperujícího království. K tomu potřebují vydatnou pomoc svých oddaných poddaných. Každý poddaný má velmi důležitou úlohu - jak na první pohled docela obyčejná mlynářka, tak například šlechtična. Pokud se vám podaří v pravou chvíli shromáždit ty správné postavy na správném, odmění vás tučnými příjmy. Je však třeba být neustále ve střehu - sousední vládce podniká často vojenské výpady. Pokud se však pyšníte vlastním vojskem, není čeho se obávat.

Hry Seňor Pepper a Majesty hrajeme v herním klubu „Háčko“ v pátek 1. října 2021 od 14.00 do 16.00 hodin v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1.

Termíny dalších konání herního klubu a jejich programy sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách a na facebookovém profilu knihovny HackoClubPrerov.

Veškeré akce knihovny se konají v souladu s mimořádnými opatřeními MZ ČR. Dbejte, prosíme, pokynů personálu knihovny.  

Na všechny hráče se těší vedoucí klubu!

 Herní klub Háčko

Facebook - Herní klub Háčko