Vytisknout tuto stránku

Křest knihy 365 + 1 příběh strážníků z Přerova

Miroslav Komínek, strážník Městské policie Přerov, u které slouží přes 20 let, píše ve svém volném čase zápisy z akcí, které se skutečně staly. Píše je navíc tak zajímavě a zábavně, že facebookové stránky přerovské městské policie mají v současnosti na 28 tis. sledujících fanoušků a internetový blog plný těchto příběhů získal ocenění Magnesia Litera. Netrvalo dlouho a z blogu vzešla kniha s názvem 365 + 1 příběh strážníků z Přerova, která se nyní dočká svého přerovského křtu. 

Knihu pokřtí autor Miroslav Komínek spolu s ilustrátorem Tomášem Saavedrou Komínkem. Číst příběhy bude herec a hudebník David Matásek, který namluví i stejnojmennou audioknihu s příběhy přerovských strážníků. Akci bude moderovat editor knihy Nikola Orozovič, nad bezchybným průběhem večera bude dohlížet korektor Pišta Hufnágl a podpis budete moct získat i od nakladatele Pavla Železného

Křest knihy se uskuteční ve středu 13. října 2021 od 18.00 hodin ve velkém sále Klubu Teplo Přerov, Horní nám. 9.

Vstupné dobrovolné.

Veškeré akce knihovny se konají v souladu s mimořádnými opatřeními MZ ČR. Dbejte, prosíme, pokynů personálu knihovny. Účast na akcích knihovny je možná, pokud lze prokázat některou z následujících podmínek: 

  • negativní PCR test ne starší než 7 dnů
  • negativní antigenní test ne starší než 72 hodin
  • nejméně 14 dnů od dokončeného očkování
  • laboratorně potvrzené prodělání onemocnění covid-19 ne starší 180 dnů
  • vlastní antigenní samotest provedený na místě 

Těšíme se na vaši návštěvu.

 Křest knihy Miroslava Komínka