Vytisknout tuto stránku

Jak předcházet bolestem zad

Trpíte onemocněním a bolestmi zad nebo máte sedavé zaměstnání? Chcete si zdravě budovat svou fyzickou kondici nebo se naučit správně regenerovat po sportovním výkonu? Pečujete preventivně o své zdraví?

Pak navštivte přednášku Pavlíny Dočkalíkové a seznamte se s unikátní rehabilitační metodou nazývanou spirální stabilizace (dříve známou jako SM-systém), která je vyvíjena od roku 1979 MUDr. Richardem Smíškem. Na přednášce se dozvíte, na jakých principech spirální stabilizace funguje, pro koho je toto cvičení vhodné i komu může pomoci s prevencí i léčbou bolestí zad.

Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 23. září 2021 od 17.00 hodin v přednáškové místnosti Městské knihovny v Přerově na Žerotínově náměstí 36.

Vstupné 20 Kč, uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací mají vstup zdarma.

Vzhledem k prostorovým možnostem přednáškové místnosti je kapacita akce omezena počtem 19 účastníků. Na přednášku se předem přihlaste prostřednictvím níže uvedeného formuláře, ve studovně Městské knihovny v Přerově, na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese sluzby@knihovnaprerov.cz.

Veškeré akce knihovny se konají v souladu s mimořádnými opatřeními MZ ČR. Dbejte, prosíme, pokynů personálu knihovny.

Těšíme se na vaši návštěvu. 

Jak předcházet bolestem zad


Přihláška na přednášku

Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.