Vytisknout tuto stránku

Prázdninová soutěž pro luštitele „Skalní města v křížovkách“

Patříte mezi milovníky křížovek, kteří luštěním vyplňují každou volnou chvíli? Berete si křížovky i na dovolenou? Pak se neváhejte zapojit do naší prázdninové soutěže a luštěte o ceny! Napovíme vám, že v tajenkách jsou ukryté názvy pozoruhodných českých skalních měst!

Každý prázdninový týden, a to pravidelně v úterý, se na internetové stránce www.knihovnaprerov.cz/krizovky budou objevovat nové soutěžní křížovky. První zadání z celkového počtu devíti křížovek bude zveřejněno v úterý 6. července 2021.

Všechny soutěžní křížovky budou vystaveny na webu až do pátku 3. 9. 2021, kdy bude celá soutěž ukončena. Do této doby budete moci hromadně zaslat všechny tajenky, a to na knihovní e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Křížovky si můžete rovněž vyzvednout vytištěné přímo v půjčovně pro dospělé na Žerotínově nám. 36, na všech městských pobočkách knihovny nebo v naší letní půjčovně na přerovském bazéně.

Po ukončení soutěže budou vylosováni tři nejúspěšnější luštitelé křížovek, kteří budou odměněni logickou karetní hrou IQ Fitness z edice Mozkovka od Albi. Ti výherci, kteří nebudou uživateli naší knihovny, získají navíc bezplatnou registraci do 28. února 2022.

Soutěže se mohou zúčastnit jak uživatelé Městské knihovny v Přerově, tak ti, kteří nejsou registrovanými uživateli našich knihovních služeb. 

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci organizátora a jejich rodinní příslušníci. Za rodinné příslušníky se pro účely této soutěže považují osoby tvořící domácnost a/nebo osoby blízké.

Přejeme vám krásné léto a mnoho zábavy při luštění!

Prázdninová soutěž pro luštitele - Skalní města v křížovkách

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.