Vytisknout tuto stránku

Pohádková cesta s poslechem audioknihy - PRODLOUŽENO DO KONCE ROKU!

Máte rádi pohádky? A co takhle si nějakou poslechnout? Městská knihovna v Přerově se zapojuje do projektu Pohádkové cesty a nabízí k poslechu láskyplnou a kouzelnou audioknihu Vnučka čaroděje Modromíra – Poprvé v říši pohádek, vzniklou na základě hry Čaroděj Modromír, kterou možná znáte z televize.

Celá audiopohádka má 29 kapitol a každá je dlouhá okolo 5 minut. Jednotlivé kapitoly si můžete poslechnout v půjčovně pro děti nebo na pobočkách na Velké Dlážce a v Předmostí po načtení QR kódů rozmístěných po knihovně, nebo si vytištěné letáčky s QR kódy vezmete s sebou a poslech si užijete po cestě domů z knihovny nebo třeba večer před spaním. Na každém pracovišti bude k dispozici určitý počet QR kódů a kapitol.

Akce bude probíhat od 1. 6. až do konce roku 2021 v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1 a na městských pobočkách na Velké Dlážce 44 a v Předmostí, Hranická 93/14 v provozní době pracovišť.

Pokud se vám audiokniha na základě poslechu zalíbí, můžete si tištěnou knihu Vnučka čaroděje Modromíra výhodně předobjednat na Hithitu, čímž autorům pomůžete ji skutečně vydat. Více o autorech a projektu se dozvíte na www.carodejmodromir.cz

Tak hurá do knihovny! Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme příjemný poslech!

Pohádková cesta

Pohádková cesta - HITHIT