Vytisknout tuto stránku

ONLINE: Egypt - víc než pyramidy

Pod pojmem Egypt si většina lidí vybaví slova jako Hurghada nebo pyramidy v Gíze. Tato země toho nabízí ale mnohem více, než jen pár turistických atrakcí. Vypravme se proto na přednášce cestovatele, publicisty a fotografa Jiřího Kaláta do pouště na západě země, stejně jako k Suezskému kanálu nebo do hor Sinajského poloostrova.

Jiří Kalát (1984 Havlíčkův Brod, nyní žije v Pardubicích) je cestující pisálek přednášející pro lidi, kteří rádi poslouchají. Miluje Blízký Východ a severní Afriku, ale rád se toulá kdekoliv, kde je možné zažít nějaké to dobrodružství či poznat něco nového. Je autorem knihy Všichni tady lžou, spolupracuje s několika časopisy i cestovatelskými portály a přednáší na festivalech i různých místech po celé ČR. Je spoluzakladatelem portálu Cestoklub, který je prostorem pro přednášky v současné době, která zamezila cestování a pořádání kulturních akcí pro veřejnost. Více informací o přednášejícím najdete na http://jiri-kalat.cz/

Přednáška se uskuteční ve středu 12. května 2021 od 17.00 hodin online formouKliknutím sem se připojíte k přednášce. Živé vysílání bude zahájeno v 17.00 hodin. 

Akce je pro všechny účastníky zdarma. 

Egypt - víc než pyramidy - přednáška Jiřího Kaláta