Vytisknout tuto stránku

Prodej vyřazených knih a časopisů - změna termínu!

Po delší pauze se v květnu opět můžete v Městské knihovně v Přerově těšit na prodej vyřazených knih a časopisů z knihovního fondu. Většinu vámi vybraných knih si budete moci odkoupit za poplatek 10 Kč, časopisy za 2 nebo 5 Kč.

Vybrané obrazové publikace mohou být prodávány za částku vyšší, a to v rozmezí 20 až 60 Kč.

Pokud tedy sháníte nějaký starší titul do své domácí knihovničky nebo prostě jen chcete udělat malou radost sobě či někomu z vašich blízkých, neváhejte a přijďte se za námi podívat.

Vzhledem k rozhodnutí vlády o otevření maloobchodů od 10. května 2021 posunujeme termín konání prodeje vyřazených knih a časopisů. Z tohoto důvodu se prodej vyřazených knih uskuteční od pondělí 17. května do pátku 21. května 2021 (kromě středy) v době od 8.00 do 17.00 hodin v suterénu Městské knihovny v Přerově (boční vchod od Žerotínova nám. 36).

S ohledem na aktuální situaci a v souladu s platnými nařízeními vlády informujeme všechny návštěvníky prodeje, že v prostorách suterénu nebude umožněna přítomnost více osob, než je 1 uživatel na 15 m2 plochy části knihovny, která je přístupná veřejnosti.

Žádáme všechny návštěvníky knihovny, aby při vstupu dodržovali tato bezpečnostní opatření:

  • vstupovali pouze se zakrytými ústy a nosem pomocí respirátoru s třídou účinnosti min. FFP2 nebo KN95
  • používali dezinfekci na ruce, která je v knihovně k dispozici
  • udržovali bezpečnou vzdálenost od ostatních návštěvníků i zaměstnanců knihovny v rozsahu 2 m
  • vstupovali do prostor knihovny jednotlivě
  • nevstupovali vůbec, jestliže vykazují příznaky respiračních nebo jiných onemocnění

Zároveň žádáme všechny zájemce, aby si svou návštěvu prodeje rozvrhli do celého týdne a s ohledem na aktuální situaci se zdržovali v prostorách suterénu co nejkratší možnou dobu, aby byl personál knihovny schopen obsloužit co největší počet návštěvníků.

Těšíme se na vaši návštěvu! 

Prodej vyřazených knih