Vytisknout tuto stránku

ONLINE: Ptejte se knihovnice

Máte dotaz na knihovnu? Zeptejte se knihovnice přímo v živém vysílání na všechno, co vás zajímá ohledně knihovního fondu, poskytovaných služeb, provozu knihovny nebo plánovaných akcí.

Na vaše dotazy odpovíme v přímém přenosu, do kterého se můžete zapojit svým živým vstupem nebo prostřednictvím chatu. Své dotazy nám můžete zaslat také předem na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do předmětu zprávy uveďte "Ptejte se knihovnice") a my vám je zodpovíme online. 

Vysílání se uskuteční v pondělí 15. března 2021 od 17.00 hodin online formou prostřednictvím MS Teams. MS Teams nemusíte stahovat - po přechodu na odkaz pouze kliknete na "Pokračovat v tomto prohlížeči", napíšete své jméno (stačí křestní) a už se stáváte účastníkem vysílání. Z důvodu nedostatku dotazů ze strany veřejnosti již bylo živé vysílání ukončeno a není tedy možné vstoupit do místnosti. 

Žádáme všechny sledující, aby si při vstupu do místnosti vypnuli mikrofon a kameru, aby nebyl přednášející rušen. K jejich zapnutí budou sledující vyzváni v průběhu konání akce. 

Akce je pro všechny účastníky zdarma. 

Ptejte se knihovnice