Vytisknout tuto stránku

Čtení není nuda! - PRODLOUŽENO DO SRPNA

Holky, kluci, chodíte rádi do knihovny a knížky vás zkrátka baví? Tak se zapojte do naší velké čtenářské soutěže, v níž můžete získat poukaz na nákup do přerovského knihkupectví v hodnotě 300 Kč!

Pravidla soutěže:

Vaším hlavním úkolem bude přijít do knihovny, vypůjčit si čtyři knihy a jednu audioknihu dle svého výběru (audioknihu získáte pouze v oddělení pro děti), vyzvednout si čtenářské karty a vyplnit potřebné informace a nakreslit jednoduchý obrázek dle vlastní fantazie. Vyplněné karty pak odevzdáte v knihovně. 

Soutěže se můžete zúčastnit od března až do srpna tohoto roku ve třech věkových kategoriích, a to:

  • 6 – 9 let
  • 10 – 12 let
  • 13 – 15 let

V každé věkové kategorii budou po ukončení soutěže odměněni tři nejúspěšnější soutěžící, kteří si na svých čtenářských kartách dají co nejvíce záležet! Výsledky vyhodnotíme a odměny předáme do konce září.

Do soutěže se můžete zapojit v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1, na pobočkách knihovny v Předmostí, Hranická 93/14 a na Velké Dlážce 44 nebo ve všech knihovnách v místních částech Přerova.

Čtenářské karty si vyzvedněte u knihovnic nebo si je vytiskněte zde:

čtenářská karta - kniha A5 (pdf)

čtenářská karta - audiokniha A5 (pdf)

Těšíme se na vaši účast v soutěži a přejeme vám mnoho čtenářských zážitků!

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace soutěže. Veškeré osobní údaje budou po jejím skončení smazány a skartovány.

Čtení není nuda!