Vytisknout tuto stránku

Knihopřekvapení

Nechejte v březnu výběr knih na nás a odneste si domů své Knihopřekvapení! S vaším svolením vám k objednaným knihám přidáme ještě jednu, aniž byste věděli, o jaký titul se jedná. Jdete s námi do toho?

Knihopřekvapení jsou díky své žánrové rozmanitosti určena jak ženám (milostné a erotické romány, rodinné ságy, psychologické příběhy aj.), tak mužům (detektivky, thrillery, špionážní a válečné romány, historické příběhy apod.), ale také náročným čtenářům (nakladatelství Odeon, Kniha Zlín, Host…). Díky Knihopřekvapení se vám do rukou dostane kniha, po které byste sami při svém výběru na první pohled nesáhli, nebo se seznámíte s autorem, jehož jméno jste doposud neslyšeli. Budeme rádi, když se vám s Knihopřekvapením trefíme přímo do vašeho vkusu nebo vám alespoň rozšíříme čtenářské obzory.

Knihopřekvapení si můžete vypůjčit od 1. 3. do 31. 3. 2021 prostřednictvím "výdejních okének" v půjčovně pro dospělé na Žerotínově nám. 36 nebo na městských pobočkách v Předmostí, Hranická 93/14 a na Velké Dlážce 44 ve standardní provozní době těchto pracovišť.

Žádáme všechny uživatele, aby při využití služeb knihovny dodržovali veškerá nařízená opatření - udržovali doporučené bezpečnostní rozestupy, používali připravenou dezinfekci na ruce a důsledně dbali pokynů pracovníků knihovny.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Knihopřekvapení