Vytisknout tuto stránku

ONLINE: Síla úsměvu a optimistického myšlení

Chcete se dozvědět, jak být spokojení a neztrácet optimismus ani v nelehké době? Připojte se k naší online přednášce lektorky a koučky Blaženy Mačákové, která bude zaměřena na tato témata:

Co je to odolnost neboli resilience?

Jaké jsou aspekty naší odolnosti?

Hra na radost aneb Pollyanin princip

Moje rituály/Deníček radosti, oblíbená věta

Pozitivní přerámování - síla myšlenek

6 "S" proti stresu

Mgr. Blažena Mačáková žije v Přerově a působí od roku 1997 v oblasti vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů jako kouč, senior trenér. Je certifikovaným lektorem CIMA Prodej A, B (Český institut pro marketing) a členem EMCC (European Mentoring and Couaching Council). Spolupracuje s předními firmami, společnostmi a institucemi na českém i slovenském trhu, jako např. Baťa, ČSOB, Škoda Auto. Přes dvacet let externě spolupracuje s managementem škol, pedagogy a sborovnami a věnuje se dobrovolnické přednáškové činnosti. Mezi její zájmy patří zdravý životní styl, Rotary, Škola pro demokracii, Nordic Walking, cestování, lyžování, rozvojová literatura nebo skandinávská filozofie. Oblíbená afirmace: Život je krásný.

Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 10. prosince 2020 od 17.00 hodin online prostřednictvím MS Teams (přes aplikaci nebo webový prohlížeč). V tuto chvíli již můžete vstoupit do místnosti. Kliknutím sem se připojíte ke schůzce 

Žádáme všechny sledující, aby si při vstupu do místnosti vypnuli mikrofon a kameru, aby nebyl přednášející rušen. Pro dotazy bude ponechán prostor v samotném závěru přednášky.

Akce je pro všechny účastníky zdarma. 

Síla úsměvu a optimistického myšlení - přednáška Blaženy Mačákové