Vytisknout tuto stránku

Ponoř se do akčního světa Minecraftu!

Dokážete zjistit, kdo se vám naboural do serveru? Máte 45 minut na vyřešení záhad! Když se s kamarády připojíte ke svému oblíbenému serveru, zjistíte, že hrajete Nemilosrdnou hru. 

Všude se to jen hemží moby! Vyřešte záhady a odhalte viníka, co to má všechno na svědomí. Máte na to 45 minut, ani o minutu navíc. K tomu všemu máte 45 minutový zvukový záznam, abyste se do světa Minecraftu opravdu ponořili! 

Hru Únikovka Minecraft: neoficální dobrodružství ze světa Minecraftu hrajeme v herním klubu „Háčko“ v pátek 9. října 2020 od 14.00 do 16.00 hodin v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1.

Termíny dalších konání herního klubu a jejich programy sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách a na facebookovém profilu knihovny HackoClubPrerov.

Na všechny hráče se těší vedoucí klubu!

Důležité upozornění: Pravidla účasti na akcích pro školy i veřejnost pořádaných knihovnou budou až do odvolání realizována v souladu s platnými nařízeními MZ ČR nebo hygienických stanic, proto v zájmu bezpečnosti všech účastníků kulturních či vzdělávacích akcí Městské knihovny v Přerově žádáme o sledování všech mimořádných opatření a o jejich důsledné dodržování. Děkujeme za pochopení!

 Herní klub Háčko

Facebook - Herní klub Háčko