Vytisknout tuto stránku

Tvořivé dílny v Týdnu knihoven

Holky, kluci, baví vás kreativní tvoření všeho druhu? Rádi pořád něco vyrábíte a hledáte nové nápady a inspiraci? Pak navštivte naši tradiční tvořivou dílnu, která na vás v říjnu čeká hned několikrát v rámci celorepublikové akce Týden knihoven!

A na co se tentokrát můžete těšit? Společně se budeme bavit výrobou skřítků ze šišek, kteří se stanou hezkou podzimní dekorací každého domu či zahrady! Veškerý potřebný materiál k výrobě skřítků naleznete v knihovně.

Tvořivé dílny se konají ve dnech od 5. 10. do 9. 10. 2020 v provozní době v půjčovně pro děti na Palackého ulici 1.

Termíny dalších tvořivých dílen a jejich programy sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách, na facebookovém profilu knihovny TeensClubPrerov nebo na Instagramu knihovnaprerov.

Tak neváhejte a přijďte mezi nás! Těšíme se na vaši návštěvu.

Důležité upozornění: Pravidla účasti na akcích pro školy i veřejnost pořádaných knihovnou budou až do odvolání realizována v souladu s platnými nařízeními MZ ČR nebo hygienických stanic, proto v zájmu bezpečnosti všech účastníků kulturních či vzdělávacích akcí Městské knihovny v Přerově žádáme o sledování všech mimořádných opatření a o jejich důsledné dodržování. Děkujeme za pochopení!

Tvořivá dílna - půjčovna pro děti


Přihláška na tvořivou dílnu

Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.