Vytisknout tuto stránku

Staň se vypravěčem a vymýšlej příběhy!

Při hře Dixit se v každém tahu stává jeden hráč vypravěčem příběhu. Prohlédne si své karty, vymyslí popis jedné z nich a vysloví jej nahlas, aniž by kartu ukázal ostatním. Popis může mít libovolnou formu - slovo, souvětí nebo zvuk. Nemusí být původní, může být inspirováno již existujícím dílem.

Ostatní hráči vyberou ze svých karet tu, která podle jejich názoru nejvíce odpovídá vypravěčovu popisu. Aniž by kartu ukazovali ostatním, odevzdají ji vypravěči, který tyto karty zamíchá spolu se svou kartou a náhodně je vyloží do řady obrázkem vzhůru. Cílem ostatních hráčů je poznat mezi vyloženými kartami vypravěčovu kartu.

Hru Dixit hrajeme v herním klubu „Háčko“ v pátek 18. září 2020 od 14.00 do 16.00 hodin v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1.

Termíny dalších konání herního klubu a jejich programy sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách a na facebookovém profilu knihovny HackoClubPrerov.

Na všechny hráče se těší vedoucí klubu!

Důležité upozornění: Pravidla účasti na akcích pro školy i veřejnost pořádaných knihovnou budou až do odvolání realizována v souladu s platnými nařízeními MZ ČR nebo hygienických stanic, proto v zájmu bezpečnosti všech účastníků kulturních či vzdělávacích akcí Městské knihovny v Přerově žádáme o sledování všech mimořádných opatření a o jejich důsledné dodržování. Děkujeme za pochopení!

 Herní klub Háčko

Facebook - Herní klub Háčko