Vytisknout tuto stránku

Výstava knih s tematikou náhradní rodinné péče a výchovy dítěte

Městská knihovna v Přerově pořádá ve spolupráci s Pavlínou Jiskrovou (sociální pracovnice - Magistrát města Přerova, orgán sociálně-právní ochrany dětí) a Bronislavou Valentovou (speciální pedagog, klíčový sociální pracovník) výstavku knih s tematikou pěstounství i jiných forem náhradní rodinné péče a výchovy dítěte.

Výstavka knih bude realizována coby doprovodný program akce Děti patří do rodiny aneb Pěstounem můžete být i vy, která se uskuteční 10. 9. 2020 od 17.00 hodin v kavárně PeťKafé v Jiráskově ul. 10. Výstavka literatury bude k dispozici ke zhlédnutí od 31. 8. do 11. 9. 2020 v čítárně Městské knihovny v Přerově na Žerotínově nám. 36 v provozní době tohoto pracoviště. Všechny vystavené tituly si mohou registrovaní uživatelé knihovny při své návštěvě ihned absenčně vypůjčit.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Důležité upozornění: Pravidla účasti na akcích pro školy i veřejnost pořádaných knihovnou budou až do odvolání realizována v souladu s platnými nařízeními MZ ČR nebo hygienických stanic, proto v zájmu bezpečnosti všech účastníků kulturních či vzdělávacích akcí Městské knihovny v Přerově žádáme o sledování všech mimořádných opatření a o jejich důsledné dodržování. Děkujeme za pochopení!

Děti patří do rodiny