Vytisknout tuto stránku

Zvládneš se vyhnout nastraženým pastem? - ZRUŠENO!

Vážení uživatelé Městské knihovny v Přerově, v souvislosti s aktuální situací šířící se epidemie koronaviru si vás dovolujeme upozornit na zrušení herního klubu Háčko, který se měl uskutečnit v pátek 13. 3. 2020. O dalších termínech konání herního klubu vás budeme včas informovat. Děkujeme za pochopení!

Znáš tajné slovo. Tví spoluhráči jej musí uhodnout. Jenže vaši soupeři jej znají také a připravili seznam pastí - slov, která nesmíš říct. Tobě ho ale neukážou. Dokážeš spoluhráčům napovědět, aniž bys přitom spadl do pasti? Pospíchej, čas se krátí! Jak postupujete hlouběji do podzemí, obtížnost hry se zvyšuje. S každou příšerou na vás čeká jiný závěrečný souboj. Porazte ji a získejte její poklad! Hra obsahuje dvě sady tajných slov: standardní a fantasy.

Hru V pasti hrajeme v herním klubu „Háčko“ v pátek 13. března 2020 od 14.00 do 16.00 hodin v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1

Termíny dalších konání herního klubu a jejich programy sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách a na facebookovém profilu knihovny HackoClubPrerov.

Na všechny hráče se těší vedoucí klubu Alča a Peťa!

 Herní klub Háčko

Facebook - Herní klub Háčko