Vytisknout tuto stránku

Hravě na češtinu - ZRUŠENO!

Zdají se vám už od základní školy naše pravopisná pravidla příliš složitá? Přesvědčte se, že to ve skutečnosti není až tak těžké! Přihlaste se do našeho kurzu s lektorkou Andreou Kopečkovou a zjistěte, že i vy hravě zvládnete napsat bezchybný text a poradíte si i s tím, co vám dříve činilo potíže. To všechno bez typického školního vyvolávání a zkoušení!

Kurz bude zaměřen na nejfrekventovanější jevy z různých oblastí českého pravopisu – psaní i/y; s/z; mě/mně; velkých písmen, interpunkčních znamének aj. Veškerá teoreticky probíraná témata budou v průběhu kurzu prakticky procvičována pomocí krátkých korektur textů. Účastníci kurzu budou zároveň seznámeni i se spolehlivými knižními i online zdroji informací o českém pravopisu.

Kurz bude probíhat vždy v pondělí (3 lekce) v termínech od 23. 3. do 6. 4. 2020, a to v době od 9.00 do 10.30 hodin v učebně Městské knihovny v Přerově na Žerotínově náměstí 36. Celý kurz se uskuteční pouze v případě naplnění minimálním počtem 7 účastníků.

Finanční podmínky: cena za celý kurz činí 200 Kč, pro uživatele Městské knihovny v Přerově s platnou registrací činí cena 100 Kč. Poplatek za kurz bude vybrán na první lekci, tj. 23. 3. 2020. Poplatky za neabsolvované lekce se nevracejí.

Do kurzu se můžete přihlásit prostřednictvím formuláře na konci stránky nebo ve studovně Městské knihovny v Přerově na Žerotínově nám 211/36, popř. na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Termíny dalších vzdělávacích kurzů pro veřejnost sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách, na facebookovém profilu KnihovnaPrerov nebo na Instagramu knihovnaprerov.

Těšíme se na vaši účast a přejeme mnoho úspěchů při absolvování kurzu!


 

Hravě na češtinu


Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovního řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané vzdělávací akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.