Vytisknout tuto stránku

Kurzy trénování paměti - zrušení akce/náhradní termín - ZRUŠENO!

Vážení uživatelé Městské knihovny v Přerově,

dovolujeme si vás upozornit na zrušení kurzů trénování paměti, které se měly uskutečnit od středy 18. března 2020, a to z technických důvodů. Pokud však i nadále chcete zlepšit a procvičit svou paměť a naučit se využívat její kapacitu ve větším rozsahu, přihlaste se do kurzu trénování paměti v náhradním termínu a zjistěte, jak si s pomocí nejrůznějších mnemotechnik co nejlépe zapamatovat spoustu informací, které běžným způsobem zapamatovatelné nejsou.

V Městské knihovně v Přerově nabízíme zájemcům z řad veřejnosti možnost absolvovat kurzy trénování paměti pod vedením certifikované lektorky paměti 1. stupně Kateřiny Maděrové. Na kurzu budou procvičovány všechny druhy paměti (senzorická, krátkodobá i dlouhodobá) pomocí zábavných cvičení. Naučíte se např. nazpaměť kalendář, zapamatujete si číselné řady i nákupní seznam, zlepšíte svou pozornost i logické myšlení a v neposlední řadě si zvýšíte své sebevědomí! Přijďte se tedy dozvědět něco nového, pobavit se a setkat se s lidmi s podobnými zájmy!

Kurz trénování paměti bude probíhat v náhradním termínu od 8. 4. do 6. 5. 2020 (každou středu) ve dvou časech, a to od 13.00 do 14.30 hodin nebo od 15.00 do 16.30 hod. Otevření každého kurzu je podmíněno minimálním počtem 7 přihlášených osob.

Finanční podmínky: kurzovné činí 500 Kč/5 lekcí/1 účastník. Kurzovné je splatné na první lekci kurzu, tedy ve středu 8. dubna 2020. Poplatky za neabsolvované lekce se nevracejí. V ceně jsou zahrnuty veškeré potřebné materiály, s sebou si doneste pouze psací potřeby, příp. dioptrické brýle.

Do kurzů se můžete přihlásit prostřednictvím formuláře na konci stránky nebo ve studovně Městské knihovny v Přerově na Žerotínově nám 211/36, popř. na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese studovna@knihovnaprerov.cz.

Termíny dalších vzdělávacích kurzů pro veřejnost sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách, na facebookovém profilu KnihovnaPrerov nebo na Instagramu knihovnaprerov.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši účast! Přejeme mnoho úspěchů při absolvování kurzu!


 

Kurzy trénování paměti


Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovního řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané vzdělávací akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.