Vytisknout tuto stránku

Jak na jarní únavu a očistu krve, žlučníku i jater - ZRUŠENO!

S příchodem jarních měsíců se velmi často cítíme oslabení, malátní a bez energie. Není to však vinou moderní doby - jarní únavou trpěli již naši předkové. Jarní únava totiž souvisí s biorytmy, které nás ovlivňují. Můžeme na ni však být připraveni a mírnit ji pomocí přírodních prostředků, např. zařazením většího množství ovoce a zeleniny do našeho každodenního jídelníčku.

Rádi byste si dopřáli na jaře očistu organismu? A víte, jak by měla taková správná očista vypadat? Jíst chvíli jen saláty a vynechávat víno či kávu určitě nestačí. Naučte se raději zbavovat toxinů průběžně a naprosto přirozeně, např. s pomocí vhodných bylinek! Které to jsou? Pokud se zajímáte o tuto problematiku a hledáte cenné rady nebo odpovědi na vaše otázky, navštivte přednášku Jany Pechové.

Přednáška se uskuteční ve středu 18. března 2020 od 16.00 hodin na pobočce Městské knihovny v Přerově na Velké Dlážce 44.

Vstupné 20 Kč, uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací mají vstup zdarma.

Vzhledem k prostorovým možnostem pobočky je počet účastníků přednášky omezen.

Přihlásit se můžete osobně přímo na pobočce Městské knihovny v Přerově na Velké Dlážce 44, na telefonním číslech 581 334 078 a 724 519 658 nebo na e-mailové adrese dlazka@knihovnaprerov.cz.

Termíny dalších přednášek pro veřejnost sledujte v rámci aktuálních informací na našich www stránkách, na facebookovém profilu KnihovnaPrerov nebo na Instagramu knihovnaprerov.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Jak na jarní únavu a očistu krve, žlučníku i jater - beseda s Janou Pechovou


Přihláška na besedu

Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.