Vytisknout tuto stránku

Kurz reflexní terapie - OBSAZENO!

Zajímá vás alternativní přístup ke zdraví? Toužíte udělat něco pro zdraví své, svých dětí nebo blízkých? Chcete sdílet zdravý životní styl se stejně naladěnými lidmi? Tak neváhejte a přihlaste se do kurzu reflexní terapie pod vedením lektorky Pavlíny Dočkalíkové.

Na kurzu se naučíte základy reflexní terapie, poznáte základní hmaty a reflexní plošky. Seznámíte se s jednou z metod alternativní medicíny, která vydatně pomáhá preventivně. Dozvíte se, jak zvládat akutní nemoci pomocí vyzkoušených „babských rad“ a v neposlední řadě strávíte příjemné chvíle s podobně smýšlejícími lidmi. Nemusíte se obávat složitosti kurzu – principy reflexní terapie si osvojí každý.

Reflexní terapie je jedna z nejstarších léčebných a diagnostických metod, která pomáhá při akutních i chronických potížích a umožňuje dosáhnout rovnováhy fyzického i psychického zdraví. Reflexní terapie pracuje na principu působení na reflexní plošky (zakončení lidského těla na nohou a dlaních), čímž dochází k uvolnění fyzických a emočních bloků, které překážejí toku životní síly. Metoda je vhodná pro všechny věkové skupiny a nemá téměř žádné kontraindikace.

Kurz reflexní terapie bude probíhat v termínu od 13. 2. do 2. 4. 2020 (každý čtvrtek kromě 12. 3. 2020) v době od 16.00 do 18.00 hodin. Kapacita kurzu je omezena maximálním počtem 14 účastníků. Otevření kurzu je podmíněno minimálním počtem 10 osob.

Finanční podmínky: kurzovné činí 500 Kč Kč/7 lekcí/1 účastník. Kurzovné je splatné na první lekci kurzu, tedy ve čtvrtek 13. února 2020. Poplatky za neabsolvované lekce se nevracejí.

Do kurzu se můžete přihlásit prostřednictvím formuláře na konci stránky nebo ve studovně Městské knihovny v Přerově na Žerotínově nám 211/36, popř. na telefonním čísle 581 334 069 nebo na e-mailové adrese studovna@knihovnaprerov.cz.

Těšíme se na vaši účast a přejeme mnoho úspěchů při absolvování kurzu.


 

Kurz reflexní terapie


Jméno:*
E-mail:*
Čten. číslo:
Předmět:
Poznámka:*

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovního řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané vzdělávací akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.