Vytisknout tuto stránku

Neuro-vývojová stimulace

Neuro-vývojová stimulace (NVS) se snaží vyřešit příčinu mnoha problémů chování a učení (dysfázie, dyslexie, PAS, ADHD, ADD, autismus aj.). Používá se u malých dětí, ale je účinná i u starších dětí a dospělých.  Je kombinací cvičení napodobujících pohyby vyvolané primárními reflexy a specifického učení hravým způsobem, zaměřeným na rozvoj smyslů a smyslových orgánů.

Mezi některé symptomy neuro-vývojových poruch patří např. přetrvávající problémy s řečí a artikulací (později se čtením/psaním), pomočování, přecitlivělost na světlo nebo zvuky, neadekvátní reakce křikem či pláčem, nesoustředěnost, hyperaktivita a únava, problémy s koordinací (např. při oblékání) aj. 

Pokud vás zajímá podstata a techniky NVS a chcete se dozvědět, jak posílit imunitu a centrální nervovou soustavu nebo jaké jsou rizikové faktory vzniku či zhoršení problémů, navštivte přednášku Jaroslavy Koryčanské.

Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 23. ledna 2020 od 16.00 hodin na pobočce Městské knihovny v Přerově-Předmostí, Hranická 93/14 (v budově staré školy).

Vstupné 20 Kč, uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací mají vstup zdarma.

Vzhledem k prostorovým možnostem pobočky je počet účastníků přednášky omezen.

Přihlásit se můžete osobně na pobočce Městské knihovny v Přerově v Předmostí, Hranická 93/14 (v budově staré školy) na telefonním čísle 581 334 079 nebo na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Těšíme se na vaši návštěvu.

Neuro-vývojová stimulace - přednáška Jaroslavy Koryčanské


Přihláška na přednášku

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace pořádané akce. Veškeré osobní údaje budou po skončení akce smazány a skartovány.