Vytisknout tuto stránku

Abeceda her

Abeceda her je nový program pro všechny děti bez rozdílu věku, které rády tráví čas v knihovně nad deskovými hrami i báječnými knihami a navíc se chtějí něco zajímavého dozvědět. Pokud máš tedy po škole čas nebo třeba jen čekáš na další vyučovací hodinu, přijď za námi do knihovny! Setkávat se budeme každé první úterý v měsíci a pokaždé se zaměříme na jiné téma.

A co vás tedy čeká poprvé v lednu? Budeme si povídat o zimě jako o jednom ze čtyř ročních období. Řekneme si, které měsíce k zimě patří, jak se chová příroda a jak přečkávají zimu zvířata žijící např. v lese. Ta nejoblíbenější z nich si pak společně namalujeme a jejich obrázky budeme hledat i při zábavném pexesu.

A protože jsme v knihovně, prostor bude také na čtení. Přečteme si ukázku z knihy Lotta z Rošťácké uličky od švédské spisovatelky Astrid Lindgrenové, protože právě malá Lotta má zimu moc ráda a dokáže si vymýšlet nejrůznější zimní aktivity.

Abeceda her se koná v úterý 7. ledna 2020 od 14.00 do 16.00 hodin na pobočce knihovny v Předmostí, Hranická 93/14 (v budově staré školy).

Těšíme se na vaši návštěvu.

Abeceda her