Vytisknout tuto stránku

Den pro dětskou knihu

Holky, kluci, rodiče! Po roce je tu zase Den pro dětskou knihu a my vás u této příležitosti zveme na dětské oddělení Městské knihovny v Přerově, kde bude poslední listopadovou sobotu po celé dopoledne připraven pro všechny návštěvníky zajímavý program.

Nadšenci do deskových her mohou navštívit náš herní klub Háčko, který bude v rámci této akce výjimečně otevřen v sobotu a kde bude na návštěvníky čekat spousta společenských her. Stačí si jen vybrat, kterou deskovku si chcete zahrát, najít vhodného spoluhráče a zábava může začít!

Nejen starší děti a jejich rodiče pak budou moci v knihovně strávit čas vlastnoruční výrobou vánočního stromečku v květináči pod vedením floristky Kristýny Janáčkové. S sebou si přineste pouze květináč dle svého výběru o průměru 12-15 cm, ostatní potřebný materiál bude k dispozici na místě za cca 80 Kč. Složitosti práce se rozhodně bát nemusíte, výrobek totiž lehce zvládnou i méně zruční návštěvníci.

Den pro dětskou knihu se koná v sobotu 30. listopadu 2019 v půjčovně pro děti na Palackého ul. 1 od 9.00 do 12.00 hodin.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Den pro dětskou knihu