Vytisknout tuto stránku

Divadelní představení pro seniory

Podvodníci stále zkouší okrádat důvěřivé seniory. Pod různými záminkami se snaží získat jejich peníze. Správnou cestou, jak kriminální jednání na seniorech minimalizovat, je vzdělávat a poučovat ohroženou skupinu osob, jak rozpoznat manipulativní a falešné chování a jak na něj reagovat.

Za tímto účelem zve Olomoucký kraj s finanční podporou Ministerstva vnitra všechny seniory na komentovaná divadelní představení. Inscenace přiblíží nástrahy, rizika a vhodné reakce na podvodné telefonáty a falešné zprostředkovatele služeb. V rámci programu vystoupí také policista z Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. Každý účastník obdrží preventivní propagační předměty. Program je hrazen z rozpočtu Olomouckého kraje a státní dotace prevence kriminality.

Divadelní představení se uskuteční v pátek 22. listopadu 2019 od 10.00 do 11.30 hodin v kině Hvězda, Čechova 243/49, Přerov.

Vstup je pro všechny seniory zdarma.

V případě zájmu ze strany seniorů je nutné rezervovat si místo na tel. čísle 585 508 604 nebo prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 Divadelní představení pro seniory