Vytisknout tuto stránku

Příběhy strážníků z Přerova uspěly v soutěži Magnesia litera

Gratulujeme k velkému úspěchu, který svým oceněním v soutěži Magnesia Litera získal blog strážníků Městské policie Přerov, prostřednictvím kterého Miroslav Komínek ve svém volném čase vytváří osobité a nezaměnitelné přepisy skutečných případů, které musí on i jeho kolegové v rámci výkonu své služby řešit.

Všechny jejich příběhy jsou pravidelně zveřejňovány na facebookovém blogu https://www.facebook.com/mpprerov/ nebo https://www.facebook.com/PribehyStraznikuzPrerova/ a za dobu jejich existence si je oblíbili desítky tisíc zájemců a čtenářů. 

Zároveň se podařilo prostřednictvím crowfundingové kampaně https://www.donio.cz/straznici získat finanční prostředky na vydání knihy 365+1 příběh strážníků z Přerova a v současnosti se pomalu, ale jistě tato podpora blíží druhé metě, která umožní vydat knihu i ve zvukové podobě, a to ve spolupráci s Davidem Matáskem. Ten ji propůjčí svůj nezaměnitelný hlas charismatického poldy ze stejnojmenného seriálu. Pokud se chcete zapojit i vy a umožnit vydání knihy v audio podobě, podpořte tento projekt na https://www.donio.cz/straznici.

 

365+1 příběh strážníků z Přerova