Vytisknout tuto stránku

Listopadová internetová soutěž „S úsměvem jde čtení líp!“

Ocitli jsme se v době, která není zrovna bohatá na radostné okamžiky. My v knihovně ale nezapomínáme, že smích je skvělým lékem na každou starost, a tak jsme již tradiční listopadovou soutěž zaměřili tentokrát na téma, kterým vás chceme rozesmát. Shromáždili jsme pár knih nabitých humorem a úsměvné úryvky z nich vám nyní přinášíme. Zapátrejte proto v paměti, u kterých titulů jste se již dříve pobavili, a pošlete nám své odpovědi. A hlavně – dobře se bavte!

Pravidla soutěže

Všechny soutěžní otázky budou zveřejněny od neděle 1. listopadu až do pondělí 30. listopadu 2020, kdy bude celá soutěž ukončena. Do této doby budete moci na otázky odpovídat prostřednictvím internetového formuláře, který naleznete na adrese https://1url.cz/dzUmF.   

Po ukončení soutěže budou vylosováni 3 nejúspěšnější soutěžící, kteří správně odpoví na co největší počet otázek. Každý výherce bude odměněn poukazem do knihkupectví Kosmas v hodnotě 300 Kč, který bude moci využít k nákupu na e-shopu nebo v kterékoli kamenné prodejně Kosmas. Neregistrovaní výherci získají navíc zdarma registraci do Městské knihovny v Přerově platnou do 31. května 2021.

Soutěže se mohou zúčastnit jak uživatelé Městské knihovny v Přerově, tak ti, kteří nejsou registrovanými uživateli našich knihovních služeb. 

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci organizátora a jejich rodinní příslušníci. Za rodinné příslušníky se pro účely této soutěže považují osoby tvořící domácnost a/nebo osoby blízké.

Těšíme se na vaši účast v soutěži a přejeme mnoho zábavy a úspěchů při hledání správných odpovědí!

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu a účelu uvedeném v Knihovním řádu v samostatné příloze Rozsah a způsoby získávání, zpracování a nakládání s osobními údaji uživatelů Městské knihovny v Přerově a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a pouze pro účely administrace soutěž. Veškeré osobní údaje budou po jejím skončení smazány a skartovány.

Listopadová internetová soutěž - S úsměvem jde čtení líp!