Vytisknout tuto stránku

Velká březnová soutěž „Klenoty světové kinematografie“ – vyhodnocení

Přestože Městská knihovna v Přerově zůstává pro veřejnost stále uzavřená, mohli se zájemci v průběhu měsíce března zúčastnit naší internetové soutěže nazvané „Klenoty světové kinematografie“, která byla určena nejen všem příznivcům kvalitních filmů světové produkce.

Soutěže se zúčastnilo celkem 6 respondentů, z nichž byli na základě správných odpovědí vylosováni 3 výherci, kteří obdrží jednu z těchto audioknih: Skleněný pokoj – Simon Mawer; Zlodějka knih – Markus Zusak nebo Irčan aneb „Tak vy malujete kvartýry“ – Charles Brandt.

V návaznosti na nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) nejsou uvedena jména odměněných účastníků soutěže. Ti již byli kontaktováni prostřednictvím údajů uvedených při zasílání odpovědí do soutěže.

Ocenění účastníci soutěže si budou moci svoji výhru vyzvednout v půjčovně pro dospělé na Žerotínově nám. 36 poté, co bude Městská knihovna v Přerově znovu otevřena pro veřejnost, o čemž budeme včas informovat na internetové stránce www.knihovnaprerov.cz, na facebookovém profilu knihovny https://cs-cz.facebook.com/KnihovnaPrerov a na Instagramu https://www.instagram.com/knihovnaprerov/. Všem výhercům gratulujeme!

A jak zněly správné odpovědi na soutěžní otázky?

1) Klub rváčů

2) Jako zabít ptáčka

3) Rosemary má děťátko

4) Fotr je lotr

5) Mechanický pomeranč

6) Hodný, zlý a ošklivý

7) Když Harry potkal Sally

8) Lovec jelenů

9) West Side Story

Všem výhercům gratulujeme a těšíme se na vaši účast v některé z dalších soutěží!