Vytisknout tuto stránku

Vyhodnocení soutěží v rámci výstavy "Sto let knihovny v Přerově"

Pokud pravidelně sledujete naše internetové stránky nebo jste osobně navštívili výroční výstavu "Sto let knihovny v Přerově", která byla do neděle 17. listopadu 2019 umístěna v Galerii města Přerova, jistě vaší pozornosti neuniklo, že jste se mohli zapojit do některé z aktivit, které byly pro návštěvníky výstavy připraveny. Soutěže spočívaly ve vyplnění knižních lístků na dobovém psacím stroji nebo v hledání knižních miniatur, který byly po celé galerii rozmístěny.

Aktivity v hledání knižních miniatur se zúčastnili pouze 2 návštěvníci výstavy, kteří od nás za svou účast obdrží odměnu v podobě vzdělávací karetní hry "Mysli a spojuj" od společnosti Albi. 

Knižní lístky v galerii vyplnilo a odevzdalo celkem 19 respondentů, z nichž tři vylosovaní obdrží plátěnou tašku Městské knihovny v Přerově.

V návaznosti na nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) nejsou uvedena jména odměněných účastníků soutěže. Ti budou kontaktováni prostřednictvím kontaktních údajů uvedených při zasílání odpovědí do soutěže a vyzváni k převzetí cen.

Všichni výherci si mohou své odměny vyzvednout do pátku 20. 12. 2019 v půjčovně pro dospělé na Žerotínově nám. 36 v běžné provozní době tohoto pracoviště.

Všem výhercům gratulujeme a těšíme se na vaši účast v některé z následujících soutěží v novém roce.