Vytisknout tuto stránku

Informace o otevření knihovny od 2. 5. 2022

Vážení uživatelé Městské knihovny v Přerově,

po týdenní pauze pro vás v pondělí 2. 5. 2022 znovu otevíráme prostory hlavní budovy knihovny na Žerotínově nám. 36, a to v běžné provozní době všech oddělení. Rádi bychom vás informovali o nejdůležitějších změnách, se kterými se nově můžete setkat.

Studovna knihovny byla přestěhována do dřívějších prostor hudebního oddělení a čítárny, kde nyní naleznete studijní místa a PC s přístupem k internetu. Ve studovně můžete nadále využívat všech služeb tohoto oddělení, jako jsou prezenční výpůjčky knihovních dokumentů, informační a kopírovací služby, zpracování rešerší nebo přístup k elektronickým databázím. Se svými požadavky nebo dotazy kontaktujte personál studovny na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na novém telefonním čísle 581 334 062.

Do nově zpřístupněných prostor, které dříve sloužily jako sklad knih a zázemí pro zaměstnance knihovny, byl přemístěn fond populárně-naučné literatury.

V půjčovně pro dospělé je uživatelům k dispozici volný výběr beletrie, který byl doplněn o vybraný fond hudebního oddělení, zejména o audioknihy (mluvené slovo) a nejnovější hudební CD.

Pevně doufáme, že vás úpravami prostor potěšíme. Pokud budete při návštěvě knihovny potřebovat pomoc nebo budete mít jakýkoli dotaz, neváhejte se obrátit na personál knihovny.

Těšíme se na vás!